Berend Botje

Buitenschoolse opvang
Kinderopvang Berend Botje biedt hele dagopvang, buitenschoolse opvang en gastouderopvang in bijna heel Noord-Holland. Zij zijn aanbieder van buitenschoolse opvang voor de kinderen van onze school. De kinderen worden voor en na schooltijd en tijdens studiedagen en vakanties opgevangen op één van de bso-locaties: in de Weide, de gemeenschappelijke ruimte in onze school, of bij de Sport-BSO op het terrein van OFC (voor kinderen vanaf 6 jaar). Kinderen kunnen op de bso zelf kiezen wat ze willen doen: knutselen, werken aan een project, een spelletje doen, sporten, buitenspelen of gewoon even niets doen. Kortom keuze genoeg. Als (werkende) ouder hoeft u zich dus niet druk te maken hoe u de opvang van uw kind voor of na schooltijd kunt regelen. 
Lees hier meer over de bso.

Dagopvang
In Noorderschool is de dagopvang van Berend Botje gevestigd. Dit betekent dat als uw kind deze opvang bezoekt, en u kiest voor Noorderschool, hij/zij makkelijk kan doorstromen naar het basisonderwijs. Als uw kind bijna vier is, kan het al eens komen kennismaken op school. Bij de overgang naar de school wordt een 'warme overdracht' gedaan van de pedagogisch medewerker naar de leerkracht van groep 1. Zij kennen uw kind immers al een tijdje en hebben dus waardevolle informatie voor de leerkrachten! Zo stroomt uw kind soepel door naar de basisschool.
Klik hier als u meer weten over de dagopvang.

Leerkrachten aan het woord

"De samenwerking met collega's is goed en op elkaar afgestemd."

"Wij vinden dat wij samen verantwoordelijk zijn voor alle kinderen en dat je elkaars kinderen aan mag spreken. Dit vind ik erg prettig en zorgt ervoor dat het schoolklimaat goed is."